Webshop készítés Győr, Budapest

Mielőtt nekiállnánk, még csak a webshop árajánlat kérésének is, már ekkor érdemes átgondolni mi az amit valójában szeretnénk elérni. Mi a cél, mi lesz a koncepció. Egy webshop készítés és majd utána a működő webshop is akkor lesz sikeres, ha stratégia áll mögötte. Az nem stratégia, hogy legyen olyan, mint ez vagy az a webshop! Ez mindig könnyű, lelopni egy már működőt, csak azt nem látjuk kivülről, hogy az eredeti mögött mennyi a befektettt munka. Lelopjuk és csak várjuk a csodát, ami sosem fog eljönni. Webshop készítése nem pár perces folyamat, alapok és átgondolás nélkül a végeredmény is csapnivaló lesz. Erre mondjuk, hogy biztosan nem ez lesz az utolsó webshop készítése, a következő már majd jobban (átgondoltabban) sikerül, de akkor minek dobtunk ki időt, energiát és pénzt az elsőre?

Webshop készítés Győr, Webshop készítés Budapest

Profi webshop készítés

Maga a webshop készítése alapvetően a kívánt funkcióknak a webshop motorra történő hangolását jelenti, amennyiben nem valamilyen egyedi megoldást kíván elkészíttetni. Profi webshop készítés esetén a készítés nem feltéltenül abból áll, hogy a rendszerre valamiyen grafikai megjelenést készítünk és átadjuk, hogy kész. Legalábbis nálunk nem. Egy profi webshop ki van találva mind funkcionalitásilag mind grafikailag. Nem tartalmaz felesleges elemeket, amire nincs szükség ne legyen ott! Még ha Önnek amúgy tetszik is, gondolja át mire használják majd a vevők, az első, a második és majd a századik látogatáskor/vásárláskor. Amennyiben értelmes választ ad a századikra is nyugodtan tegye oda és haszsnálja, de ha már a második esetre sem tud válaszolni azonnal hanyagolja!

Webshop motor

Webshop motornak nevezzük azt a programot, ami az áruházat működteti. Ez lehet ingyenes és fizetős. Maga az ingyenes nem feltételnül jelenti azt, hogy ingyen juthatunk webáruházhoz, hiszen az ingyenessége arra utal, hogy maga a motor az internetről ingyenesen tölthető le. A készítői nem kérnek pénzt a felhasználásáért. Ettől függetlenül, ha nem személyesen Ön tölti le és üzemeli be saját magának, hanem meg kell bíznia valakit, akkor neki már fizetni fog a munkájáért. Az már egy másik kérdés kinek, mit és pontosan miért...

A fizetős webshop motorok esetén nem a motorért fizetünk, mivel maga a motor jogilag sosem lesz a mienk (az ingyenesben sem)! Ezt jobb, ha tudjuk. Nincs az a webshop fejlesztő, aki hosszú évek munkáját közkézre bocsájtja azzal, hogy kifizetünk neki egy webshop elkészítését. Amit kapunk az egy működő felület, ahol szabadon értékesíthetjük termékeinket, de a webshop motorba (a programba) módosítani nem fogunk tudni még akkor sem, ha megbízzuk a legügyesebb webshop fejlesztő hírében álló illetőt! Ezt el kell fogani.

Webshop készítés árak

A webshop készítés árak jellemzően a fenti tényezőktől függnek. Profi, ingyenes, fizetős?

Webshop készítés ingyen

Nincs webshop készítés ingyen, ezt szögezzük le az elején. Aki ilyenben gondolkodik számoljon azzal, hogy előbb-utóbb valamilyen korlátokba ütközik. Senkinek sem érdeke, ingyen fenntartani és fejleszteni egy rendszert, fiztetni a szerverért, egyéb szolgáltatásokért, amit aztán majd mi ingyenesen használunk és óriási profitot termelünk magunknak! Ilyen nincs! :) A legvadabb internetes mesében sem! Aki nem tudja az ingyenes email cím sincs ingyen, fizetünk érte minden nap, maximum nem pénzben!

Webshop készítés Győr

Győri cég lévén azt tanácsoljuk, keressen fel bennünket is. Webshop készítés Győr városában megtalál minket. Kérjen ajánlatot, és ne csak az árakat hasonlítsa össze!

Webshop készítés Budapest

Budapest nagy város, így nem csoda, hogy webshop készítés Budapest esetén kellő számú potenciális jelentkezőt talál a keresőben. Mivel nagy számú céget talál webshop készítés Budapest esetén legyen kellően körültekintő az árajánlatkérés kapcsán, nézze meg kitől kér ajánlatot, milyen referenciákkal rendelkezik a cég. Merthogy cég legyen!

Tetszett amit olvasott? Köszönjük, ha megosztja másokkal is:
Készen állunk rá, hogy megvalósítsuk elképzeléseit!Tegye meg az első lépést: írjon nekünk.

Aktualitások

2020.12.01.

Milyen weboldal készítő, akinek a saját weboldalán....

... ilyen vagy hasonló szövegek találhatók a láblécben: Featuredlite developed by ThemeHunk

2020.09.15.

Ötmilliárdnyi adót csalhattak el egy webáruház beszállítói

A több mint nyolcszáz oldalas vádirat lényege szerint egy nagyforgalmú webáruházat üzemeltető cégnél dolgozott egy férfi, aki beszerzést és értékesítést koordináló képviselő volt.

2020.09.11.

Fél évvel eltolja az EU az e-kereskedelmi ÁFA-csomag néhány intézkedésének hatálybalépését

 A koronavírus járványra hivatkozva Közösségi szinten kitolódik a Tanács 2017/2455-ös számú irányelvének, a Tanács 2017/2454 rendeletének, valamint a Tanács 2017/2459 végrehajtási rendeletének (az...


MIT KÍNÁLUNK?

2007 óta folyamatosan weboldal készítést és webáruház készítést kis- és középvállalkozásoknak.

weboldal készítés | webáruház készítés | Webshop készítés Győr, Budapest és országosan

KAPCSOLAT

24 Works Magyarország Kft.
Az ország egész területére dolgozunk! Keressen bátran!
06-30/9866-223 | üzenetküldés

WEBOLDAL MEGOLDÁSAINK

  • Egyedi megjelenésűek
  • Keresőbarát felépítésűek
  • Tartalmuk könnyen módosítható
  • Felhasználóbarátak
  • Igény szerint tovább bővíthetők

WEBÁRUHÁZAINK

  • Könnyen kezelhetők
  • Bankkártyás fizetési lehetőség
  • Csomagpont és futárszolgálat opciók
  • Számlázóprogrammal, vállalatirányítási rendszerrel összeköthető
  • Kuponok, vásárlási kedvezmények