Weboldal készítés

Weboldal készítés, honlapkészítés, weboldal tervezés... hasonló fogalmak

Ma már a cégek, vagy saját elképzeléseink, gondolataink másokkal való megismertetésében a világhálót sem szabad figyelmen kívül hagyni. Ez egy olyan terület, ahol megfelelő előkészítéssel akár naponta több ezren is ismereteket szerezhetnek cégéről, tevékenységeiről vagy elképzeléseiről a weboldal vagy portál oldala megtekintésével.

Weboldal készítés gyorsmenü:

Webdesign - Ha Önnek, vagy vállalkozásának még nincs weboldala, bízza ránk céges weboldalának, termékbemutató oldalának vagy referenciáit tartalmazó weboldalának elkészítését!

A készítendő weboldal lehet egy egyszerű bemutatkozó lap, céginformációs referencia weboldal, termékbemutató oldal, termékkatalógus, webáruház, komplett dinamikus adatbázisra épülő website vagy portál...

Személyes megbeszélések során kialakítjuk azt a formát, egyedi képi megjelenést mely vállalkozásának a legjobban megfelel és illeszkedik cége kialakított arculatához, elkészítjük az oldalakat, azokat egységes menürendszerbe szervezzük.
A weboldalaink grafikai megjelenését sablonmentesen, egyedi tervezéssel készítjük. Ehhez Öntől céglogót, a cég életével, profiljával termékeivel kapcsolatos képeket és a lehetséges színvilág vagy kizárt színek meghatározását kérjük.

Kérhet statikus weboldal készítést, ebben az esetben az oldalak tartalommal való feltöltését nem Ön végzi, hanem az összeállított anyagot átadja nekünk és mi készítjük el oldalait.

Dinamikus oldalfelépítést abban az esetben készítünk, amikor Ön szeretne hozzáférést kapni weboldala tartalmának módosításához. A weboldal készítés vagy webáruház készítés megrendelésekor ebben az esetben egy adminisztrációs felületet készítünk, ahol a nap 24 órájában beavatkozhat weboldala vagy webáruháza életébe.

Mit tud módosítani az adminisztrációs felületen?
Honlapjának minden olyan részét, melyet még a tervezés és előkészítés fázisában átgondolt és jelezte felénk. Ilyen esetek például a szöveges menüpontok módosítása, új menüpontok felvétele, képgaléria újabb képekkel és galériákkal való bővítése, referenciák bővítése, stb. Saját CMS tartalomkezelő rendszerünk segítségével könnyen és egyszerűen módosíthatja a weboldal vagy webáruház tartalmát.

Vállaljuk azt is, hogy a domain név regisztráció (pl. cegnev.hu domain regisztráció) terheit is levesszük az Ön válláról.
2004. márciustól ékezetes domain név regisztráció (cégnév.hu) is lehetséges.
.com, .net, .org, .de, .at, .sk, .cz és a környező országok domain neveit is regisztráltathatja.
A domain ellenőrzést követően elindíthatja oldalunkon az online domain regisztrációt is.

Konkurenciaelemzés: mi az amit egy konkurens honlap már elkészített, s az Ön weboldalának hasonlónak, de mégis jobban működőnek és egyszerűbben használhatónak kellene lennie.

Miért került előrébb a keresőkben a konkurencia, mint az Ön cégének weboldala?
Feltérképezzük és elemezzük a példa oldalt és elmagyarázzuk a konkurencia eszközeit.

Egy korábban elkészített weboldal megjelenésének átalakítását és a weboldal bővítését, karbantartását is vállaljuk. Ilyen esetekben azonban számolnia kell azzal, hogy gyakran egy új weboldal készítése kevesebb energiát és erőforrást igényel, mint egy régi kesze-kusza weboldal feldarabolása és újjáépítése.

Egy elkészített, de nem frissített, magára hagyott, rosszul karbantartott weboldal előbb-utóbb lekerül a látogatottsági listáról. Vállaljuk, hogy karbantartjuk weboldalát, vagy készítünk rá olyan programot, mellyel néhány egyszerű lépésben karbantarthatja akár Ön is egy adminisztrációs felületen keresztül, amikor ideje engedi.

Internetes hirdetéseit, bannerek elkészítését is ránk bízhatja, legyen az animált gif, vagy flash animáció.

Weboldalakon, webáruházakon vagy portál oldalakon kívül foglalkozunk minden olyan alkalmazás kivitelezésével amelynek elkészítése webes környezetben megvalósítható.

Keresőoptimalizálás. szolgáltatásunk segítségével látogatókat, érdeklődőket vagy vásárlókat tud oldalára "irányítani" a keresőprogramokból, elsősorban pl. Google, Yahoo, Bing.

Az általunk készített oldalak esetében - amennyiben az oldal készítésekor még nem döntött e szolgáltatás szükségességéről - később is elkészíthető a keresőoptimalizálás, vagy utólagos linkmarketing. Oldalaink technikailag alkalmasak, a feltérképező keresőrobotok értelmezni tudják és végig tudnak haladni az általunk készített weboldal teljes tartalmán.


Hogyan készítjük el weboldalát?

Most megismerheti, mik azok az egyszerű lépések, melyeket betartva biztosan egy sikeres weboldalt készíthetünk Önnek.

 • Információ gyűjtés: felmérjük igényét a weboldal elkészítésével kapcsolatosan, mi az amit elképzelt, mi az amit szeretne.
 • Javaslatokat teszünk az elképzelésekkel kapcsolatban, kiegészítjük azt saját ötleteinkkel.
 • Írásos árajánlatot készítünk, pozítív döntés esetén folytatjuk a következő lépéssel, negatív válasz esetén megnézzük miben lehetne változtatni a sikeresség érdekében.
 • Mivel szeretnénk elkészíteni weboldalát, így szerződést kötünk annak elkészítésére.
 • A grafikai tervezéshez elkérjük cégének logóját, jellemző fotóit, forgalmazott termékeinek képét, melyből a színvilág meghatározásával látványtervet készítünk. Ezek a tervek már konkrétan ábrázolják a kinézetet, menük elhelyezkedését, oldalfelépítést.
 • Legkésőbb ebben a fázisban Önt arra kérjük, ha még nem készítette el a weboldal szöveges tartalmát, akkor mihamarabb kezdjen hozzá.
 • Az Ön által kiválasztott grafikai tervet feldolgozzuk, hogy abból internetes oldal készülhessen.
 • A terv feldolgozása mellett elkészítjük a weboldal programozott részeit.
 • Az elkészített oldalt elhelyezzük egy látogatóktól elzárt címen, melyen Ön már elérheti a weboldal adminisztrációs felületét és elkezdheti megismerni, feltölteni az oldalakat.
 • Szívesen segítünk, és átnézzük az elkészített oldalt, hogy ne maradjanak benne tartalmi, esetleg logikai hibák.
 • Az elkészült weboldalt publikáljuk az interneten.
 • További lépésként igény esetén keresőoptimalizálást, linkmarketinget végzünk.


Weboldal készítés árak

Weboldal készítésre árajánlatot az igények pontos felmérése után írásban tudunk adni.
Az árajánlatkérés menüpontban fogalmazza meg igényét és elvárásait a készítendő weboldallal kapcsolatban (amennyiben szükséges még pontosítunk) és elkészítjük Önnek árajánlatunkat.

Az olcsó weboldalakkal kapcsolatosan itt olvashat néhány olyan szempontot, melyet javaslunk figyelmébe. Az írás néhány meghatározó részletre hívja fel a figyelmet, melyet nem árt, ha figyelembe vesz amikor weboldal készítéssel bíz meg cégeket, vagy árajánlatot kér. A szövegek elolvasása után az olcsó és a drága fogalma valószínüleg már relatív lesz, melyet egy árajánlatkéréssel Ön is pillanatok alatt eldönthet.


Vége a szövegelésnek! Itt a ráadás!

Hogy ne csak a levegőbe beszéljük. Példaként álljon itt egy konkrét árajánlat is, melyet egy mikro- vagy kisvállalkozás elvárásainak megfelelő weboldal árajánlatára készítettünk.
 • 1.
  Egyedi, arculathű grafikai megjelenés

  Minden oldalunk esetében a meglévő céges arculatot alapul véve, ahhoz illeszkedő egyedi weboldal megjelenést készítünk. Amennyiben nem rendelketik cége kialakult arculattal, ennek elkészítését is vállaljuk.

 • 2.
  Céginformáció

  Mutassa be cégét leendő ügyfeleinek, vásárlóinak. Miért válasszák Önt/Önöket? Milyen előnyökkel jár, ha együtt dolgoznak? Adminisztrálható oldal.

 • 3.
  Termékek vagy szolgáltatások bemutatása

  A cég által forgalmazott termékcsaládok vagy vállalt szolgáltatások rövid, tömör bemutatása. Adminisztrálható oldal.

 • 4.
  Referenciák

  Mutassa meg referenciáit, mondja el elégedett ügyfelei véleményét, hogy mások is bizalommal forduljanak Önhöz. Adminisztrálható oldal.

 • 5.
  Kapcsolat

  Cégének elérhetőségei jelennek meg itt, valamint egy térkép, hogy könnyebben megtalálják. Ezenkívül egy üzenetküldő űrlap, mely segítségével közvetlenül az oldalról küldhetnek levelet látogatói, leendő ügyfelei.

A weboldal csomag ára: 160.000 Ft+áfa


Elképzelhető, hogy Önnek/cégének más weboldal felépítésre, menüpontokra van szüksége, hiszen a fenti csomag leginkább egy induló cég weboldalának árajánlata. Ebben az esetben kérjük gondolja át weboldalának főbb tulajdonságait, menüpontjait és küldjel el nekünk az ajánlatkérés gombra kattintva. Ne feledje, Önnek ez az árajánlat nem kerül majd semmibe.


Árajánlat weboldal készítésre. Köszönjük érdeklődését, bizalmát!

Gyakori kédések

Mennyibe kerül egy weboldal készítés?

Konkrét igényre adható konkrét válasz. Általánosságban azonban elmondható, hogy az átlagos weboldal készítés ára nettó 150 000 Ft-tól indul.

Mennyibe idő alatt készül el a weboldal?

Jellemzően egy kisebb weboldal esetén 2-4 hét az elkészítés ideje. Viszont! A kész fogalma azonban többféleképpen definiálható. Készítőként akkor vagyunk kész, ha weboldal publikálható az interneten. A megrendelői oldalról viszont jellemzően akkor lesz kész, ha minden szöveg, kép, tartalom a helyére kerül. Amennyiben ezt Ön készíti, akkor mi késznek tekintjük, ha már átadjuk Önnek feltöltésre.

Hogyan fog kinézni a weboldalam?

Weboldalához nálunk nem kell sablonokat vásárolnia, hanem a weboldal készítésének részeként ezt mi elkészítjük Önnek. Ezek nálunk nem sablonok!

A tartalmak feltöltéséhez kell rendelkeznem valamilyen speciális számítógépes tudással?

Nem kell. Bizonyára használt már szövegszerkesztőt és internetes oldalakat. Az adminisztrációs felületünket egyszer megismerve minden eleme kézre fog állni, bárhol is szerkesszen tartalmat.

Tetszett amit olvasott? Köszönjük, ha megosztja másokkal is:
Készen állunk rá, hogy megvalósítsuk elképzeléseit!Tegye meg az első lépést: írjon nekünk.

Aktualitások

Kötelező választási lehetőség lesz a Magyar Posta, mint szállító a webáruházakban?

Egy kormány döntés értelmében minden webshop üzemeltetője számára kötelező érvényű lesz a Magyar Posta, mint szállító a webáruházban.

Milyen weboldal készítő, akinek a saját weboldalán....

... ilyen vagy hasonló szövegek találhatók a láblécben: Featuredlite developed by ThemeHunk

Ötmilliárdnyi adót csalhattak el egy webáruház beszállítói

A több mint nyolcszáz oldalas vádirat lényege szerint egy nagyforgalmú webáruházat üzemeltető cégnél dolgozott egy férfi, aki beszerzést és értékesítést koordináló képviselő volt.


MIT KÍNÁLUNK?

2007 óta folyamatosan weboldal készítést és webáruház készítést kis- és középvállalkozásoknak.

weboldal készítés | webáruház készítés | Weboldal készítés árak, Honlapkészítés ár

KAPCSOLAT

24 Works Magyarország Kft.
Az ország egész területére dolgozunk! Keressen bátran!
06-30/9866-223 | üzenetküldés

WEBOLDAL MEGOLDÁSAINK

 • Egyedi megjelenésűek
 • Keresőbarát felépítésűek
 • Tartalmuk könnyen módosítható
 • Felhasználóbarátak
 • Igény szerint tovább bővíthetők

WEBÁRUHÁZAINK

 • Könnyen kezelhetők
 • Bankkártyás fizetési lehetőség
 • Csomagpont és futárszolgálat opciók
 • Számlázóprogrammal, vállalatirányítási rendszerrel összeköthető
 • Kuponok, vásárlási kedvezmények