Weboldal készítés Ajka

Weboldal készítés Ajka kis- és középvállalkozások számára.

A weboldal része korunk céges megjelenésének. Megjelenés, arculat, weboldal. Ma már egy cég nem engedheti meg magának azt a luxust, hogy figyelmen kívül hagyja az internet adta lehetőségeket és enélkül érje el sikereit. Jelentős bevétel növekedést produkálhat weboldalával és a hozzá kapcsolódó marketing eszközökkel.

Az általunk készített weboldal tervezés nem csupán egy elkészített és magára hagyott weboldal az interneten, hanem eszköz, melyet kihasználva Ön is kezébe veheti oldala irányítását, szerkesztését.

Igény esetén olyan szerkesztő eszközt biztosítunk, mellyel Ön is módosíthatja weboldala tartalmát vagy új tételeket vihet fel. Természetsen, ha az az igény a weboldal készítés mellett a weboldal karbantartását, eseti frissítését is vállaljuk.
Weboldal készítés Ajka

Miért bennünket válasszon más weboldal készítés Ajkai cégek helyett?

 • Nem tegnap kezdtük el a weboldal készítést - van némi tapasztalatunk és előnyünk
  Mi már akkor weboldalakat készítettünk, amikor a legtöbb Ajkai konkurensünk még csak a homokozólapátot emelgette a játszótéren. Rendelkezünk azokkal a tapasztalatokkal az elmúlt időkből és korábbi weboldal készítési munkák kapcsán, melyet az Ön weboldala elkészítésekor is fel tudunk használni. Ezek a tapasztalatok nem arra vonatkoznak, hogy gyorsan vagy rövid idő alatt készítjük-e el weboldalát, hanem ha valamilyen kérése vagy problémája adódik meg fogjuk tudni oldani.

 • Egyediség a megjelenésben
  Egyedi, mert a weboldal arculatát, megjelenését magunk tervezzük. Minden elemét grafikus kolléga készíti, az Ön weboldalához igazítva stílusban és színvilágban. Garantáljuk, hogy nem lesz olyan a weboldala, mint más weboldalaké. Biztosan nem örülne neki, ha az Önnek készített teljes grafika visszaköszönne egy más cég weboldalán. Nem használunk az interneten is megvásárolható sablonokat!

 • Kreativitás
  Nem "csak elkészítjük".... Kitaláljuk, ötletelünk, megvalósítjuk. Megoldást kínálunk.

 • Felépítés - megbízható és jól működő alapokon
  Fontosak az alapok, mert arra építkezünk. Az Ön weboldala ha ingoványos alapokra épül ne számítson sok jóra. Weboldala programjának elkészítését nem bíztuk ismeretlen emberekre, azt saját magunk készítettük. Ennek egyszerű az oka: a program minden részét ismerjük, ott modosítjuk, ahol szeretné. Az ingyenes alapokra épített weboldalak gyakran kényelmes lehetőséget biztosítanak, ugyanakkor rugalmatlanok a továbbfejlesztés során és biztonsági kockázatot is jelentenek. Erről a Joomla és a többiek írásunkban olvashat.

 • Marketing, utógondozás
  Fontosnak tartjuk elmondani, hogy ne részben hanem egészben gondolkozzunk. A weboldal készítés egy része az egésznek. Megoldást kínálunk domain név regisztrációra, tárhelyre, weboldal készítésre és az elkészült weboldal indítását követően frissítésre, keresőoptimalizálásra, internetes hirdetésre is.

 • Weboldal készítés Ajka árak
  Áraink nem drágák. Akkor olcsó? Nem. Nem hasonlítható össze ezen a piacon két weboldal készítés ára az elkészítésre kerülő tartalom nélkül. Persze a tartalom nem hasonlítható össze a műszaki megoldások nélkül. Ön ebből a szempontból amikor választania kell, nincs egyszerű helyzetben. Szerintünk weboldal készítés Ajkai áraink reálisak. Reálisak a piachoz viszonyítva, nem haladják meg a piaci átlag árát és a budapesti árakkal szemben pedig jelentősen versenyképesek.

A következő oldalon weboldal készítés referenciákat talál.
Ha több referenciára is szüksége van ahhoz, hogy elnyerjük bizalmát szívesen mutatunk más oldalakat is. Ehhez kérjük lépjen kapcsolatba velük és szívesen küldünk e-mailben vagy megmutatjuk egy személyes találkozó keretében.

Szeretné ezeket az előnyöket Ön is élvezni a weboldala elkészítésekor? Szerintünk ez nem kérdés.
Indítsuk be együtt a gépezetet és készítsünk Önnek is egy pénztermelő és vállalkozás segítő weboldalt!

Weboldal készítés Ajka.

Árajánlat weboldal készítés Ajka


Tetszett amit olvasott? Köszönjük, ha megosztja másokkal is:
Készen állunk rá, hogy megvalósítsuk elképzeléseit!Tegye meg az első lépést: írjon nekünk.

Aktualitások

Kötelező választási lehetőség lesz a Magyar Posta, mint szállító a webáruházakban?

Egy kormány döntés értelmében minden webshop üzemeltetője számára kötelező érvényű lesz a Magyar Posta, mint szállító a webáruházban.

Milyen weboldal készítő, akinek a saját weboldalán....

... ilyen vagy hasonló szövegek találhatók a láblécben: Featuredlite developed by ThemeHunk

Ötmilliárdnyi adót csalhattak el egy webáruház beszállítói

A több mint nyolcszáz oldalas vádirat lényege szerint egy nagyforgalmú webáruházat üzemeltető cégnél dolgozott egy férfi, aki beszerzést és értékesítést koordináló képviselő volt.


MIT KÍNÁLUNK?

2007 óta folyamatosan weboldal készítést és webáruház készítést kis- és középvállalkozásoknak.

weboldal készítés | webáruház készítés | Weboldal készítés Ajka

KAPCSOLAT

24 Works Magyarország Kft.
Az ország egész területére dolgozunk! Keressen bátran!
06-30/9866-223 | üzenetküldés

WEBOLDAL MEGOLDÁSAINK

 • Egyedi megjelenésűek
 • Keresőbarát felépítésűek
 • Tartalmuk könnyen módosítható
 • Felhasználóbarátak
 • Igény szerint tovább bővíthetők

WEBÁRUHÁZAINK

 • Könnyen kezelhetők
 • Bankkártyás fizetési lehetőség
 • Csomagpont és futárszolgálat opciók
 • Számlázóprogrammal, vállalatirányítási rendszerrel összeköthető
 • Kuponok, vásárlási kedvezmények