Egyedi webáruház készítés

Mitől egyedi egy webáruház?

Tehetjük fel jogosan a kérdést.Sablonmentes megjelenés

Ha egy olyan oldalon néz körbe potenciális webáruházat keresve, ahol rengeteg webáruház linket talál amik kinézetre talán elsőre nem mutatnak szembetűnő azonosságot, ha jobban megnézi biztosan fel fog tűnni. Direkt nem írtam hasonlóságot, mert ez nem hasonló, hanem már azonos. A legtöbb esetben a kevés grafikai tuning egy szín cserében és fejléc grafikában meg is reked. A webáruház többi eleme teljesen azonos (blokkok fejléce, lábléc, kosár, stb.).

Webáruház megoldás, nem testreszabás

Ami pontosan olyan, mint másé az is lehet jó és működő. Valószínüleg elegendő a legtöbb esetben az a webáruház megoldás, amit egy sablonos, nem vagy kevésbé moduláris felépítésű webshop motor tud és ingyen kínálják. Arra viszont ilyen esetben ne számítson, hogy a rendelkezésre álló funkciók és lehetőségek kimerülése után, új ötleteit és igényeit könnyen és gyorsan hozzá fogják fejleszteni. A legtöbb esetben egy webáruház motor kezeli ezen oldalak mindegyikét, tehát amit az egyikben módosítanak a többiben is megjelenik, rendelkezésre áll. Nem hiszem, hogy a parfümöket kínáló webáruházban az elektronikai webáruház igényének megfelelő termék adatlapok bővítése és megjelenítése jól venné ki magát.

Továbbfejleszthetőség, egyedi igények megvalósítása

Ingyenes webáruház keretrendszert testreszabva belefuthatunk más jellegű problémákba is. Lehetnek olyan igények, melyek a meglévő rendszerbe már bele sem fejleszthetők, mert felborítja az eredetileg kitalált logikát. Ezek az igények általában nem feltétlenül mindig az áruház készítésekor jelentkeznek. Egy jó ötletnek általában be kell érnie. Nincs annál kellemetlenebb, ha le kell mondanunk róla, mert olyan webáruház készítést vagy olyan webáruház készítő céget bíztunk meg az oldal elkészítésével, ahol a továbbfejlesztés vagy bővítés már nehéz vagy elvégezhetetlen feladat.

Biztosan nem ingyenes, vagy mérhetetlenül olcsó webáruház

Azért, mert ingyen vagy látszólag olcsón kapunk valamit biztosan kell cserébe adnunk is, ha mást nem reklámfelületet, vagy a készítő cég saját bannereit - vagy értékesített bannereit - megjelenítő felületet. Elfogadható, együtt lehet vele élni, de azt mindenki beláthatja, hogy nem túl elegáns a saját áruházunkon belül egy oda nem illő banner vagy reklámcsík. Azt pedig mindenki maga eldönti, hogy önmagára vagy a kialakított arculatára nézve mennyire zavaróak ezek az oda nem illő elemek.

Gyors webáruház készítés, akár 3 nap alatt

Ne feledje, egy egyedi webáruház készítés esetén biztosan számolnia kell az időtényezővel. Pikk-pakk 3 nap alatt készen is vagyunk, ilyen csak a mesében van. :) Ne higyjen egy ilyen hirdetésnek!
Minden egyedi webshop esetén természetesen nem kell a teljes programozást a legelejéről kezdeni, hiszen az alapfunkciók minden esetben rendelkezésre állnak, az egyedi igényeknek és elképzeléseknek megfelelő program elkészítése lassíthat a feladaton.

Követés, hasznos tippek, tanácsok a webáruház készítés után

Egy átlagos webshop készítése ma már a letölthető ingyenes webshop motorok korában nem okoz gondot egy lelkes amatőrnek sem.
Elkészíthető akár minden programozói tudás nélkül is, hiszen a nulláról való elindítása gyakran egy tovább... tovább... kész típusú feladat. Ezzel a telepítés része már letudható és akár használatba is vehető, tehát gyakorlatilag kész - mondja a "készítő".
A feladatok itt természetesen még nem álltak meg. Az általunk készített webáruházaknál - igény esetén - hasznos tippekkel és tanácsokkal segítjük a hatékonyabb működést, mely garantáltan több potenciális vásárlót is hoz.
Árajánlat weboldal készítésre.
Kérjen ingyenes árajánlatot egyedi webáruházra.

Egy ajánlatkérés még nem kötelez semmire.


Sajnos a weboldal készítéssel foglalkozó cégek piaca rettenetesen felhígult. Számtalan, számítástechnikával foglalkozó ügyeskedő mondja magáról, hogy el tud készíteni egy weboldalt vagy webáruházat, ráadásul teszi ezt úgy, hogy azzal nyeri meg az ügyfelet - megjegyzem erősen megvezetve -, hogy ők a legolcsóbbak.

Ne higgyen nekik! Higgyen a szemének.
Ha egy összefabrikált, semmiképpen sem nevezhető megnyerőnek webáruházat lát, akkor legyen gyanús. Gondolkodjon a leendő vásárlói szemével, hiszen első benyomásra a webáruház megjelenése alapján fogják megítélni Önt vagy cégét. Biztosan vásárolt már Ön is különböző webáruházakban, nézzen vissza és gondolja át, mik voltak a vásárlással kapcsolatos döntése szempontjából az első gondolatai.

Senkit sem szeretnénk abba tévhitbe ringatni, hogy profin működő webáruházat piaci áron 50.000,- Ft-ért kaphat. Természetesen, ha Önnek van felesleges ideje és pénze, akkor próbálja csak ki. Mi előre szóltunk! Akkor inkább már egy bérelhető webáruház! Nézze meg!

Ne feledje! Ne a webáruház árát nézze és hasonlítsa összes, hanem a kínált megoldást és a tartalmat!Tetszett amit olvasott? Köszönjük, ha megosztja másokkal is:
Készen állunk rá, hogy megvalósítsuk elképzeléseit!Tegye meg az első lépést: írjon nekünk.

Aktualitások

2020.12.01.

Milyen weboldal készítő, akinek a saját weboldalán....

... ilyen vagy hasonló szövegek találhatók a láblécben: Featuredlite developed by ThemeHunk

2020.09.15.

Ötmilliárdnyi adót csalhattak el egy webáruház beszállítói

A több mint nyolcszáz oldalas vádirat lényege szerint egy nagyforgalmú webáruházat üzemeltető cégnél dolgozott egy férfi, aki beszerzést és értékesítést koordináló képviselő volt.

2020.09.11.

Fél évvel eltolja az EU az e-kereskedelmi ÁFA-csomag néhány intézkedésének hatálybalépését

 A koronavírus járványra hivatkozva Közösségi szinten kitolódik a Tanács 2017/2455-ös számú irányelvének, a Tanács 2017/2454 rendeletének, valamint a Tanács 2017/2459 végrehajtási rendeletének (az...


MIT KÍNÁLUNK?

2007 óta folyamatosan weboldal készítést és webáruház készítést kis- és középvállalkozásoknak.

weboldal készítés | webáruház készítés | Egyedi webáruház készítés, egyedi webshop megoldások

KAPCSOLAT

24 Works Magyarország Kft.
Az ország egész területére dolgozunk! Keressen bátran!
06-30/9866-223 | üzenetküldés

WEBOLDAL MEGOLDÁSAINK

  • Egyedi megjelenésűek
  • Keresőbarát felépítésűek
  • Tartalmuk könnyen módosítható
  • Felhasználóbarátak
  • Igény szerint tovább bővíthetők

WEBÁRUHÁZAINK

  • Könnyen kezelhetők
  • Bankkártyás fizetési lehetőség
  • Csomagpont és futárszolgálat opciók
  • Számlázóprogrammal, vállalatirányítási rendszerrel összeköthető
  • Kuponok, vásárlási kedvezmények