Online domain név regisztráció

Az interneten való megjelenés elsődleges és elengedhetetlen feltétele a saját domain név megléte.

Saját domain név nélkül, ingyenes tárhelyen is megjeleníthetjük weboldalunkat, vagy levelezhetünk ingyenes levelező szolgáltatással, de a professzionális céges megjelenés ma már megköveteli a saját domain név használatát. Saját domain név nélkül olyanok vagyunk mint egy kiszolgáltatott csecsemő. Azt eszik és iszik amit kap.

Saját domain név használatakor nem kell félnünk attól, hogy azért kell új e-mail címet választanunk magunknak mert a szolgáltató, melynek e-mail címét használtuk tönkremegy. Rosszabb eset amikor eladják/megveszik és átnevezik, így az összes névjegykártyán, kiadványon, autóreklámon át kell írnunk az új e-mail cimünkre a régit. Ne feledje: ezeket a költségeket Ön fizeti.

Saját magunkat szorítjuk korlátok közé amikor az internet szolgáltatás mellé kapott "ingyenes" e-mail címeket kezdjük el bejáratni, mint cégünk legfőbb e-mail címét. Legnagyobb tévedés úgy gondolni, hogy ez ingyen van! Drága akkor lesz, ha szolgáltatót szeretnénk váltani.
Bizonyára Ön is kapott már olyan leveleket, amik úgy kezdődtek, hogy: szolgáltatót váltottunk, e-mail címünk erről erre változott. :)
Sokan itt követik el ismét a bakit, amikor a másik szolgáltatós e-mail címet kezdik el bejáratni.

Marketing. Jó, ha a fenti érvek nem győzték még meg, akkor jöjjön a következő egyszerű példa. Belegondolt már, amikor egy szolgáltató által "ingyenesen" biztosított e-mail címmel levelezik mennyi potenciális látogatót veszít weboldala?
Ön egész nap a gép előtt ül és írja a leveleket ügyfeleinek, ők pedig a szolgáltatójának domain nevét látják e-mail címe végén. Jó ötlet, reklámozzuk csak őket, a saját oldalunk helyett, hiszen jól megfizetnek ezért bennünket. :)

Gondolkodjunk, és ne kövessük el ezeket a hibákat!
Amennyiben az Ön cége saját domain névvel rendelkezik, azt a megrendelt szolgáltatás díjának kiegyenlítéséig használhatja és bármelyik másik tárhelyszolgáltató céghez átviheti, ha nincs megelégedve az aktuális szolgáltatójával anélkül, hogy a fenti esetek bármelyikét át kellene élnie.

Számoljunk.
A domain regisztráció egyszeri díja 4.000,- Ft+áfa.
A harmadik évtől a domain név fenntartásért 2.400,- Ft+áfát kell fizetni évente.

Ehhez a díjhoz már csak az igényeinek megfelelő webtárhelyet kell kiválasztania és fizetnie, s nem kell félnie attól, hogy a fenti esetek bármelyike Önnel is előfordul.
Gyors fejszámolás: névjegykártyák átszerkesztési díja + nyomda díja, kiadványok átszerkesztési díja + nyomda díja, autódekoráció cseréje, stb., hogy csak a legfőbbeket említsük... - ugye, hogy nem ingyen van az internethez kapott vagy ingyenes szolgáltatós e-mail cím?

További témák: weboldal készítés, webáruház készítés és keresőoptimalizálás.

Reméljük Ön is belátta és tesz egy próbát, leellenőrzi ezzel az egyszerű domain keresővel, hogy cége vagy termékének márkaneve rendelkezésre áll-e. Amennyiben elhatározta magát a domain ellenőrzést követően továbblépve kitöltheti online domain regisztrációs nyomtatványunkat, melyet aláírva visszaküldve elindíthatjuk a kiválasztott domain név regisztrációját.

.com domain nevet keres? Kattintson ide: .com domain ellenőrzés/keresés

Üdvözöljük egy új világban! :-)

.hu domain ellenőrző - Hogy működik az online domain regisztráció?

 • 1.
  A lenti domain keresőbe írja be az újonnan kiválasztott domain nevet így futtathat egy domain ellenőrzést, hogy az Ön által választott domain név még szabad-e. Meglévő domain esetén is a nevet kell megadni és követni a kiírt lépéseket.
 • 2.
  Amennyiben a domain név szabad, egy néhány mezőből álló űrlap (tulajdonos adatai, webtárhely csomag kiválasztása, adatok megadása) kitöltését követően egy pdf formátumú domain regisztrációs nyomtatványt generál le domain kereső oldalunk.
 • 3.
  Ezt a nyomtatványt aláírva, juttassa vissza a dokumentum második oldalán található elérhetőségek valamelyikére, s ezzel egyidőben a regisztráció díját utalja el, hogy a kért domain név regisztrációját elindíthassuk.
 • 4.
  A válaszott domain névtől függően prioritásos igény esetén 4-6 vagy nem prioritásos esetben 16-18 nap alatt használhatja a domaint. Változás! A 14 napos várólista megszűnt, a domain a regisztrációt követően szinte azonnal használható és 8 nap után kerülhet a regisztrációs igényt benyújtó tulajdonába.
.hu online domain regisztráció


A kínált webtárhely csomagokról és a kiválasztott webtárhely csomag áráról és tartalmáról itt tud tájékozódni.
Tetszett amit olvasott? Köszönjük, ha megosztja másokkal is:
Készen állunk rá, hogy megvalósítsuk elképzeléseit!Tegye meg az első lépést: írjon nekünk.

Aktualitások

2018.02.14.

2017-es év sláger termékei a mall.hu webáruházban

 2017ben LED-tévét és társasjátékot vásároltunk leginkább az interneten

2018.02.06.

Kemény harcra készülhet, ha nem szállítja ki a webshop, amit vásárolt

Fontos, hogy a webáruházakban történő vásárlások alkalmával tisztában legyünk néhány alapvető információval.

2015.09.24.

Wordpress-oldalak tízezreit használja egy új malware-kampány

A támadók ezrével vonják be a sérülékeny Wordpress-alapú oldalakat a malware-terjesztésbe. A VisitorTracker névre keresztelt kampány felfedezői szerint két hete folyik, és egy egyelőre ismeretlen hibát...


MIT KÍNÁLUNK?

2007 óta folyamatosan weboldal készítést és webáruház készítést kis- és középvállalkozásoknak.

weboldal készítés | webáruház készítés | Google

KAPCSOLAT

24 Works Magyarország Kft. | Győr
Az ország egész területére dolgozunk! Keressen bátran!
06-30/9866-223 |

WEBOLDAL MEGOLDÁSAINK

 • Egyedi megjelenésűek
 • Keresőbarát felépítésűek
 • Tartalmuk könnyen módosítható
 • Felhasználóbarátak
 • Igény szerint tovább bővíthetők

WEBÁRUHÁZAINK

 • Könnyen kezelhetők
 • Bankkártyás fizetési lehetőség
 • Csomagpont és futárszolgálat opciók
 • Számlázóprogrammal, vállalatirányítási rendszerrel összeköthető
 • Kuponok, vásárlási kedvezmények