Aktualitások

« 1 2 3 »

Felkerestük Magyarországon az első Nexus One tulajdonosok egyikét, hogy szemügyre vegyük a híres Google-telefont. Az alapos teszt még várat magára egy rövid ideig, sőt fotókat sem készíthettünk.
 


Előz a Google Chrome

2009.12.19.

A viszonylag fiatal szoftver a harmadik legnépszerűbb böngésző a világon és Magyarországon is. A második hely egyelőre nagyon messze van.


Alig egy héttel a "Noop" bejelentését követően Google a napokban ismét egy új programozási nyelvet mutatott be. A "Go" különlegessége, hogy megpróbálja a Python-hoz és PHP-hez hasonló dinamikus nyelvek rugalmasságát a C-hez és C++-hoz hasonló fordított nyelvek sebességével kombinálni.


A Google képkezelő programja, a Picasa, és az otthoni felhasználóknak szánt Photoshop legújabb verziói egyarány képesek felismerni az arcokat a digitális fényképeken, így néhány kattintással kilistázható az összes olyan kép, amelyen mondjuk a barátnő, nagypapa vagy egy iskolatárs szerepel függetlenül attól, hogy azok mikor és hol készültek. Összemértük az ingyenes és a fizetős szoftver emberazonosító képességeit.

 


A hagyományos újságok lapozhatóságát, könnyű emészthetőségét szeretné egyesíteni az online oldalak előnyeivel a Fast Flip, a Google Labs hétfőn bejelentett kísérleti szolgáltatása. De lehet-e rendesen lapozni a képernyőn?


Megtörtént az első lépés a szolgáltatásbővítés felé.


Amerikai elemzők szerint a Google minden eszközt bevet, hogy megfékezze riválisait. Még a régi barátok is bajba kerülhetnek a keresőcég és az Obama-kormányzat jó kapcsolata miatt.


A Google nem csak ingyen kínálja szolgáltatásait, de viszonzásul azt is elvárja, hogy mások is ingyen dolgozzanak neki. Az új Google Chrome skinek elkészítésére számos prominens dizájnert és művészt kért fel a cég, de az elkészült munkákért nem fizetne.


A társalapító Sergey Brin vezényletével kutatócsoport formálódott a Microsoft keresőalgoritmusának feltérképezésére.


Az adatvédelmi biztos további felvilágosítást kért a projektről. A helyzet tisztázásáig nem róják a pesti utcákat a felvételeket készítő fekete Astrák.


Egy szinkronizációs eszközzel a Google a számára még meghódítatlan területen, a vállalkozói-üzlteti szférában hívja ki párbajra a Microsoftot.
 


A Google Apps Sync for Microsoft Outlook szolgáltatását, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a Google Appsban tárolt e-mailjeiket, névjegyeket és naptárbejegyzéseket a Microsoft népszerű asztali szoftveréből is elérjék.


A Google egyik kulcsfejlesztése a Google Translate, a cég fordítószolgáltatása. A programot nemrég bővítették, így február óta már magyarul is elérhető a statisztikai alapon működő, a felhasználói szorgalomtól függő minőséget nyújtó szolgáltatás.


Ha várhatóan nem is taszítja le a trónról a Google-t, a komoly hírveréssel beharangozott új kereső jelentős minőségi ugrás az előző változathoz képest.


« 1 2 3 »
Tetszett amit olvasott? Köszönjük, ha megosztja másokkal is:
Készen állunk rá, hogy megvalósítsuk elképzeléseit!Tegye meg az első lépést: írjon nekünk.

Aktualitások

2020.12.01.

Milyen weboldal készítő, akinek a saját weboldalán....

... ilyen vagy hasonló szövegek találhatók a láblécben: Featuredlite developed by ThemeHunk

2020.09.15.

Ötmilliárdnyi adót csalhattak el egy webáruház beszállítói

A több mint nyolcszáz oldalas vádirat lényege szerint egy nagyforgalmú webáruházat üzemeltető cégnél dolgozott egy férfi, aki beszerzést és értékesítést koordináló képviselő volt.

2020.09.11.

Fél évvel eltolja az EU az e-kereskedelmi ÁFA-csomag néhány intézkedésének hatálybalépését

 A koronavírus járványra hivatkozva Közösségi szinten kitolódik a Tanács 2017/2455-ös számú irányelvének, a Tanács 2017/2454 rendeletének, valamint a Tanács 2017/2459 végrehajtási rendeletének (az...


MIT KÍNÁLUNK?

2007 óta folyamatosan weboldal készítést és webáruház készítést kis- és középvállalkozásoknak.

weboldal készítés | webáruház készítés | Aktualitások

KAPCSOLAT

24 Works Magyarország Kft.
Az ország egész területére dolgozunk! Keressen bátran!
06-30/9866-223 | üzenetküldés

WEBOLDAL MEGOLDÁSAINK

  • Egyedi megjelenésűek
  • Keresőbarát felépítésűek
  • Tartalmuk könnyen módosítható
  • Felhasználóbarátak
  • Igény szerint tovább bővíthetők

WEBÁRUHÁZAINK

  • Könnyen kezelhetők
  • Bankkártyás fizetési lehetőség
  • Csomagpont és futárszolgálat opciók
  • Számlázóprogrammal, vállalatirányítási rendszerrel összeköthető
  • Kuponok, vásárlási kedvezmények