Aktualitások

« 1 2 3 »

Mától gyorsabb a .hu domain regisztráció Magyarországon.


Webshop készítés. Legyen egyedi, web2-es webáruháza. Hirdeti a hirdetés.

 


Az online értékesítés növekedése ellenére az üzletekben történő személyes vásárlás továbbra is lényeges része a kiskereskedelemnek – derül ki a CB Richard Ellis (CBRE) legfrissebb, "Mennyire globális a kiskereskedelem?" című jelentéséből.


Vége annak az időszaknak a magyar weben, amikor egy domain bejegyzésére 2 hetet kellett várni. Két nappal ezelőtt az ISZT közgyűlése meghozta a régóta halogatott döntést és egyszerűsítette, gyorsította a regisztrációs szabályokat.


Neten a cégem

2011.03.10.

Neten a cégem kampány... Győrben. Jó... jó, de hol itt az újdonság? :)

 


Rövidesen elfogadják a Maestro kártyákat az internetes bankkártyás fizetésekhez.


A komoly és erősödő kritikák hatására a Google alaposan belenyúlt a keresési találatokat rendező algoritmusba és lentebb rangsorolta az alacsony értéket kínáló, másolt tartalmat nyújtó és haszontalan oldalakat, miközben az értékes oldalak előbbre kerültek. Hogy pontosan hogyan kerül valaki egyik vagy másik csoportba, az kérdéses.


A legtöbb ember más most is azt gondolja, hogy a Google gyors, de a keresőcég további másodperceket, tizedmásodperceket igyekszik spórolni a felhasználóknak újabb fejlesztésekkel.


A Google bemutatja a WebP képformátumot, a JPEG egy gyorsabb alternatíváját.


Árösszahasonlító oldalak - elsősorban - webáruházakhoz.


Néhány érdekes nem publikált kód, melyek segítségével információk vagy speciális beállítások hozhatók elő az Android operációs rendszert futtató mobiltelefonokból.


A Google által útjára indított telefonhívás szolgáltatás az első 24 órában 1 millió telefonhívást bonyolított.


A Google törlesztette régi nagy adósságát, s beépítette az URL-rövidítőt a Maps térképszolgáltatásba is. Nem egy óriási fejlesztés, mégis komoly jelentősége van, hiszen a térképek egy pontjára mutató link akár 5-6 sor hosszúságú is lehet, s gyakran okoz problémát a továbbküldése.


Megérkezett a Google Native Client SDK előzetese, amely minden szükséges elemet tartalmaz ahhoz, hogy a fejlesztők birtokba vegyék a technológiát és elkészítsék első alkalmazásaikat.


Két új intelligens keresési funkció jelenik meg az internetes kereső angol nyelvű változatában. Egyszerű kérdésekre egyszerű válaszok.


Az Adobe kénytelen volt visszavonulót fújni és feladni az iPhone-nal kapcsolatos terveit. A vállalat a Google Android felé fordul és igyekszik minél hamarabb befejezni a Flash Player 10.1 és az AIR 2.0 mobilos változatát.

 


 A Google böngészőjébe beépítik a Flash Playert. A távlati cél egy rugalmasabb plugin-API kifejlesztése.


 Míg az Apple mindent megtesz azért, hogy kívül tartsa a zárt tartalomszolgáltatására veszélyes Adobe Flasht, a HTML5 mellett is elkötelezett Google olyannyira támogatja, hogy integrálja a Chrome böngészőjébe.


Most már egészen biztos, hogy a Google bezárja a kínai leányvállalatát, írja a Financial Times egy névtelen forrásra hivatkozva. Az üzleti napilap szerint a döntést hamarosan bejelentik, de a kínai cég bezárása időt vesz igénybe, mert gondoskodni kell arról, hogy az alkalmazottaknak nem lesz részük semmilyen megtorlásban.


Az internetvállalat publikált néhány rajzot egy Chrome OS alapú „iPad”-ről. Vajon a webes alkalmazások futtatására alkalmas rendszer nyitottabb, mint az App Store köré épülő iPhone OS?


« 1 2 3 »
Tetszett amit olvasott? Köszönjük, ha megosztja másokkal is:
Készen állunk rá, hogy megvalósítsuk elképzeléseit!Tegye meg az első lépést: írjon nekünk.

Aktualitások

2020.12.01.

Milyen weboldal készítő, akinek a saját weboldalán....

... ilyen vagy hasonló szövegek találhatók a láblécben: Featuredlite developed by ThemeHunk

2020.09.15.

Ötmilliárdnyi adót csalhattak el egy webáruház beszállítói

A több mint nyolcszáz oldalas vádirat lényege szerint egy nagyforgalmú webáruházat üzemeltető cégnél dolgozott egy férfi, aki beszerzést és értékesítést koordináló képviselő volt.

2020.09.11.

Fél évvel eltolja az EU az e-kereskedelmi ÁFA-csomag néhány intézkedésének hatálybalépését

 A koronavírus járványra hivatkozva Közösségi szinten kitolódik a Tanács 2017/2455-ös számú irányelvének, a Tanács 2017/2454 rendeletének, valamint a Tanács 2017/2459 végrehajtási rendeletének (az...


MIT KÍNÁLUNK?

2007 óta folyamatosan weboldal készítést és webáruház készítést kis- és középvállalkozásoknak.

weboldal készítés | webáruház készítés | Aktualitások

KAPCSOLAT

24 Works Magyarország Kft.
Az ország egész területére dolgozunk! Keressen bátran!
06-30/9866-223 | üzenetküldés

WEBOLDAL MEGOLDÁSAINK

  • Egyedi megjelenésűek
  • Keresőbarát felépítésűek
  • Tartalmuk könnyen módosítható
  • Felhasználóbarátak
  • Igény szerint tovább bővíthetők

WEBÁRUHÁZAINK

  • Könnyen kezelhetők
  • Bankkártyás fizetési lehetőség
  • Csomagpont és futárszolgálat opciók
  • Számlázóprogrammal, vállalatirányítási rendszerrel összeköthető
  • Kuponok, vásárlási kedvezmények